دفترچه ی راهنمای دستگاه علف زن خود را به طور کامل بخوانید !
1-تمامی دستگاه ها و ماشین آلات صنعتی دارای دفترچه راهنما می باشند
، در این دفترچه ها روش راه اندازی و نگه داری استفاده از علف زن وجود دارد ! پیش ازکار کردن و راه اندازی علف زن دستور العمل موجود در دفترچه ی دستگاه را کاملا قرائت نمایید تا به صورت کامل با فرآیند نگه داری از دستگاه اشنا شوید . در این صورت با انجام اصولی مراحل راه اندازی دستگاه، باعث افزایش طول عمر دستگاه شده و زمانی که به فروشنده دستگاه دسترسی ندارید، دفترچه دستگاه می تواند یک مرجع قابل اعتماد برای اپراتور باشد.
2- روغن و بنزین موتور علف تراش
دستگاه علف زن بنزینی دو زمانه علاوه بر بنزین به روغن نیاز دارد. شما باید با توجه به نوع دستگاه نسبت درست ترکیب روغن و بنزین را از دفترچه راهنما دستگاه مطلع شوید. گاها نسبت مناسب مخلوط بنزین و روغن در موتورهای دو زمانه ای که بر روی علف تراش ها بسته می شود 1/20 یا 1/25 می باشد این به این معنی است که به ازای هر 20 یا 25 سی سی بنزین باید 1 سی سی روغن به بنزین اضافه کنید.
3- طرز ایستادن صحیح و مهار دستگاه علف تراش
دستگاه علف تراش شما یا حاوی دسته دوچرخه ای یا حاوی دسته حلقوی می باشد. پیش از استارت کار با دستگاه، چندین بار به شکل تمرینی دسته علف تراش را در دستان خود گرفته تا احاطه شما بر روی دستگاه ازدیاد یابد. این کار موجب پیشگیری ازخطر های احتمالی می شود. در مکانی که قرار گرفته اید به اندازه کافی فضای خالی باشد و هنگام روشن کردن به این موضوع دقت کنید که وزن شما بر روی دستگاه به شکل مساوی پخش شده باشد.
4- کنترل های علف تراش
از همگی کنترل کننده دستگاه علف زنتان مطمئن شوید . علف تراش ها در انواع گونانی طراحی وتولید می شوند ! واین موضوع بسیار مهم است که شما از چگونی کار با دستگاه اگاه شوید . برای پی بردن به این موضوع حتماً به دستورالعمل دستگاه خود رجوع کنید.
5- لباس و تجهیزات ایمنی هنگام کار با علف تراش
ما پیشنهاد می کنیم حتی الامکان از عینک ایمنی استفاده کنید تا از آسیب زدن شاخ و برگ درختان به چشم هایتان پیشگیری کنید ؛ لباس ایمنی کاربر دقیقا اندازه باشد و از چکمه های ایمنی با روکش فولاد استفاده کنید. در ارتباط با این موضوع به شما توصیه می کنیم مقاله “نکات ایمنی در ارتباط با علف زن ” را قرائت نمایید.
6- موارد احتیاطی اپراتور علف تراش
پیش از استفاده از علف زن ، اگر که گردن بندی بر گردن یا دست بندی روی دست خود دارید ؛ از خود جدا کنید و اگر موی شما بلند است، آن را محکم ببندید. زیرا که امکان دارد به تیغه گیر کند
7- آچارکشی دستگاه (پیچ و مهره ها)
هنگامی که شما یک علف زن جدید خریداری می کنید ، تمامی پیچ و مهره های آن سفت می باشد اما به شما توصیه می کنیم که بعد از مدتی که از دستگاه استفاده کردید دوباره پیچ و مهره های آن بررسی کرده و اگر شل شده بود سفت کنید !
8- هد نخ علف تراش
هد نخ علف تراش شما احتمال دارد از نوع خودکار باشد که پس از کهنه شدن نخ، تیغه نخ بر نخ کهنه را بریده و نخ تازه را به جایش می گذارد و یا باید به شکل دستی نخ تازه را روی هد نصب کنید . به هر حال اگر می خواهید از هرکدام از این هد ها استفاده کنید دفترچه راهنمای دستگاه را بررسی کنید و روش استفاده از آن را قرائت کنید تا از پیش آمدن هزینه های غیر الزامی پیشگیری کنید.
9- مهار کننده ایمنی علف تراش
احتمال دارد همراه با دستگاه علف زنی که خریداری می کنید ، یک مهارکننده ایمنی نیز وجود داشته باشد. اگر مهار کننده همراه دستگاه شما وجود داشت باید راه و روش استفاده از آن را یاد بگیرید ! استفاده درست از مهارکننده ایمنی موجب می شود که به زمان طولانی تری از دستگاه استفاده کنید ولی استفاده غلط از آن می تواند باعث درد و آسیب به بدن کاربر شود.
10-راه اندازی دستگاه علف زن
با روش راه اندازی و گام های شروع به کار علف زن آشنا شوید. برای این کار هم می توانید از یک کارشناس کمک بخواهید و هم به دفترچه راهنمای دستگاه رجوع کنید. آشنا شدن با این گام ها موجب صرفه جویی در وقت در زمان استفاده بعدی از علف زن می شود.
سخن پایانی
امیدواریم با انتشار این مقاله کمک کوچکی در این زمینه به شما کرده باشیم ! ؛ فروشگاه اینترنتی روبین ماشین یکی از فروشگاه های برتر در زمینه فروش و تعمیر ابزارآلات کشاورزی و باغبانی، شما را به بازدید و خرید از این فروشگاه دعوت می کند
بدون دیدگاه